06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Wilsbeschikking

Afscheid nemen doen we dagelijks, maar wat als het afscheid definitief komt?

Wilsbeschikking

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat men een uitvaart en de wensen ten behoeve van een uitvaart vooraf geregeld wil hebben.

Neem contact op met Ultima Memoria om alle mogelijkheden en wensen voor een uitvaart te bespreken en op papier vast te leggen. Tijdens dit gesprek bespreken wij ook uw lopende uitvaartverzekeringen. Voor deze voorbespreking berekenen wij geen kosten.

U kunt natuurlijk ook zelf uw wensen vastleggen door middel van het invullen van de wilsbeschikking. Na invulling van de wilsbeschikking is het wel noodzakelijk deze te ondertekenen. Verstandig is het om dit te doen in aanwezigheid van een tweede persoon. Deze persoon kan de wilsbeschikking mede ondertekenen en erop toezien dat de uitvaart wordt uitgevoerd zoals dit in de wilsbeschikking is aangegeven. Na het invullen van de wilsbeschikking kunt u zelf een exemplaar bewaren. Tevens is het mogelijk dat Ultima Memoria een tweede exemplaar voor u bewaart.

U kunt de wilsbeschikking hier downloaden (u kunt de wilsbeschikking op uw computer opslaan en deze zelf afdrukken en invullen).
Informatie

© Ultima Memoria 2018 - 2021
Webdesign: 1..2..6 Designs

Contact

06 - 810 11 008

facebook_icon  
Ultima Memoria Logo