06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Over Ons

Afscheid nemen doen we dagelijks, maar wat als het afscheid definitief komt?

Wie ben ik:

Persoonlijke Aandacht

Mijn naam is Jeannette ter Haar en ik ben de eigenaresse van Ultima Memoria uitvaartverzorging.

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij diverse uitvaartondernemingen in Nederland als gastvrouw, overledenenverzorger en uitvaartbegeleider. Ook was ik betrokken bij het regelen en uitvoeren van uitvaarten in mijn directe omgeving. Mijn eigen ervaringen en mijn kennis van alle veranderingen in de afgelopen jaren bij het regelen en verzorgen van een uitvaart helpen u bij het bepalen en vormgeven van uw wensen voor de uitvaart en de daarbij horende regelingen.

In 2013 ben ik mijn eigen uitvaartonderneming begonnen waardoor ik mijn visie over een uitvaart kan uitdragen en in de praktijk toepassen. Ik vind namelijk dat hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Een uitvaart moet vooral persoonlijk zijn en het leven van de overledene weerspiegelen. De nabestaanden moeten met een goed gevoel op de uitvaart terugkijken, het is tenslotte al emotioneel genoeg. Het is mijn taak om de wensen van de overledene en de nabestaanden te vertalen naar de daadwerkelijke uitvoering, het regisseren van hun ‘voorstelling’. De klant is daarbij koning.

Ik wil geen massabedrijf zijn, maar hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht bieden. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hoge Kwaliteitseisen

De hoge kwaliteitseisen die ik aan mijzelf stel, verwacht ik ook van medewerkers en leveranciers. Ik werk alleen samen met ervaren professionals waarvan ik weet dat zij mijn persoonlijke visie omtrent uitvaartverzorging onderstrepen en kunnen naleven.

Ultima Memoria is een kleinschalige onderneming. Daardoor kan ik flexibeler inspelen op de manier waarop nabestaanden afscheid willen nemen van hun dierbare, met meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en wensen.

Vroeger werd een begrafenis of crematieplechtigheid geregeld en uitgevoerd zoals het toen volgens de traditie hoorde. De laatste jaren wordt steeds openlijker gesproken over de dood, het gemis en het verdriet, waardoor er ruimte is ontstaan voor vernieuwing, eigen invulling en de daarbij behorende mogelijkheden.

Door de jaren heen heb ik veel verschillende uitvaarten mogen verzorgen en mijzelf positief weten te onderscheiden van de traditionele standaarduitvaarten door de ‘grote jongens’ in de uitvaartbranche. Ik luister naar de wensen van de overledene en de nabestaanden om waar nodig mee te denken en te adviseren. Nagenoeg niets is onmogelijk.

Omdat een uitvaart méér is dan alléén begraven of cremeren..

Informatie

© Ultima Memoria 2018 - 2021
Webdesign: 1..2..6 Designs

Contact

06 - 810 11 008

facebook_icon  
Ultima Memoria Logo