OVER ONS

“Een gezonde levensstijl is de beste investering in jezelf”

Bewust eten is een kunst en wij zijn van plan om iets moois te creëren met groente en fruit. Smoothie4you is gebouwd op het geloof dat iedereen het recht heeft om de kracht van goede en natuurlijke voeding te ervaren.

Missie

Onze missie is om mensen jong en oud op weg te helpen naar een gezondere levensstijl, door de beste natuurlijke smoothies aan te bieden die lekker en voedzaam zijn. Wij richten ons op het leveren van verse smoothies die 100% natuurlijk zijn, zonder toevoegingen, gezond en super lekker! Naast fruit vindt je ook groente in onze smoothies voor de extra vitamines en mineralen.

Het idee is om Nederland op weg te helpen naar een gezonder toekomst en wij geloven dat we het beste kunnen beginnen bij kinderen. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, maar niet iedereen heeft tijd om gezond te koken of de confrontatie aan te gaan met een kind wat niks lust en tijdgebrek is een probleem wat vaak voorkomt. Dit probleem zorgt ervoor dat zo’n driekwart van de kinderen in Nederland te weinig groente eet en minder dan 5% de aanbevolen hoeveelheid fruit per dag.

Wij willen onze steentje bijdragen door ouders tegemoet te komen en ze de gelegenheid geven zich te kunnen abonneren op een wekelijkse Smoothie4kids abonnement. Wij zorgen er dan voor dat jou kind dagelijks een verse smoothie krijgt op school. Op deze manier willen wij zoveel mogelijk kinderen in Nederland bereiken en blij maken met een heerlijke gezonde smoothie4KIDS.

Onze smoothies zijn 100% natuurlijk omdat wij geloven in verse en pure producten. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en om duurzaam en milieuvriendelijk te ondernemen. Dit doen wij door samen te werken met leveranciers die netjes met de mensen, de natuur en de omgeving omgaan.

Motivatie oprichtster

Smoothie4you is ontstaan vanuit mijn passie voor voeding & gezondheid. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat gezond eten en sporten heel belangrijk is. Door gezond te eten en smoothies in mijn dagelijkse routine te plaatsen ben ik me fitter, gelukkiger en positiever gaan voelen. Hoe meer smoothies ik dronk, hoe meer mijn lichaam ernaar vroeg. Ik ging van uitputting en vermoeidheid naar meer energie en ik had de controle in mijn leven weer terug.

Mijn eigen ervaring heeft zo een impact op mij gehad dat ik dit niet alleen voor mezelf wil houden. Ik wil mijn ervaring en expertise delen en de mensen het belang en voordelen van gezonde voeding meegeven. Als moeder van twee kleine kinderen (8 en 6 ) geef ik regelmatig een smoothie als 10-uurtje mee naar school. Uit ervaring weet ik dat gezonde smoothies voor kinderen de manier is om ze te laten wennen aan groente en het is nog lekker ook.

Voorkomen is beter dan genezen. Zoals Hippocrates vroeger zei “Let food be thy medicine and medicine be thy food” Hier geloof ik in en dit is wat velen nog moeten ontdekken en ik wil hier een bijdrage aan leveren door mijn kennis en producten aan te bieden en de Nederlandse burgers jong en oud op weg helpen naar een gezonder toekomst waarin zij de controle weer terug krijgen in hun eigen leven.

Liefst, Telly