SMOOTHIE4YOU

"Let food be thy medicine and medicine be thy food" Lees Meer

SMOOTHIE4YOU IN ROTTERDAM

Smoothie4you introduceert het product Smoothie4kids in 2017 op scholen, omdat wij geloven dat het makkelijker is om jong een gezonde leefstijl aan te leren dan op latere leeftijd.

Kinderen eten in Nederland zorgwekkend te weinig groente en fruit. En de makkelijkste manier om veel groente en fruit naar binnen te werken en optimaal van de nutriënten te profiteren zijn met groentensapjes en smoothies.

Zo’n drie kwart van de Nederlandse kinderen eten onvoldoende groente en minder dan 5% de aanbevolen hoeveelheid fruit per dag. Campina schoolmelk levert al jaren schoolmelk op school en wij willen dit aanvullen door smoothie4kids beschikbaar te maken op scholen.

Het drinken van een gezonde smoothie kan gezien worden als een meerwaarde voor de school, want gezonde leerlingen presteren beter en op deze manier versterken school en thuis elkaar ook.

Ouders die thuis een gezond leefstijl hanteren zien het krijgen van een smoothie op school als een ondersteuning van hun leefstijl.

Ouders vinden het belangrijk dat hun kinderen gezond blijven en waarderen het wanneer de school hier aandacht aan besteedt. Jong geleerd is oud gedaan en gezonde mensen hebben over het algemeen een betere kwaliteit van leven en kunnen langer deelnemen in de maatschappij.

%

Zuivelvrij

%

Natuurlijk

%

Fruit

%

Lekker!